Anbefalte billån uten sikkerhet

Anbefalte billån

Anbefalte billån til ditt neste kjøp av brukt eller nytt er det mange av. Hvordan kan du finne fram til det beste og billigste tilbudet? Det skal vi prøve å finne ut av i løpet av denne artikkelen.

Bruktbil eller nybil?

Når du skal finne finansiering til ditt neste bilkjøp, er det viktig å få på plass, om det dreier seg om en ny bil eller en bruktbil. Skal du kjøpe en ny bil, er det enkelte kredittselskaper som vil delfinansiere nybilen. Her kaan du finansiert opp til 80% av verdien. Dette betyr også at finansieringsselskapet vil ha en eierandel i bilen din inntil du har betalt ned på billånet. Dette betyr også, som regel, en veldig konkurransedyktig rente på lånet. Noen tilbyr helt ned i 6,9% rente på lån til nybil. Det er en såpass lav rente, at du bør vurdere om det ikke kan betale seg i det lange løp.

Ulempen med å kjøpe nybil, er at du ikke nødvendigvis får så mye bil for pengene. Hvis du heller faller på bruktbil, kan du finansiere dette gjennom billån til bruktbil eller kjøretøy, eller forbrukslån. Det er, som regel, en høyere rente på disse lånene, fordi kredittselskapet ikke vil ha en sikkerhet i bilen du kjøper. Det er mange fordeler og ulemper med dette. En fordel, er at du heier bilen fullt og helt, pluss, at du får mer penger å kjøpe bil for, men ulempen er at du må betale mer på lånet hver måned.

Sammenlign anbefalte billån

Hvilke betingelser du får vil selvfølgelig variere fra person til person og hvilken økonomi du har. Hvis du er ute etter den beste renten og de beste betingelsene, er det lurt å sammenligne de ulike lånene, før du signerer noen lånedokumenter. Du kan enkelt finne frem til anbefalte billån ved å sammenligne renter og kostnader. En sammenligningsside vil også hjelpe deg med, raskt og effektivt, se hvor mye du kan låne. Du kan også se hvem som kan låne og hvilken type lån du kan velge mellom.

Bruk den lille tiden det tar å sammenligne anbefalte billån, så du kan spare mest mulig penger når du skal kjøpe bil.

Finansier det neste bilkjøpet ditt med et anbefalt billån

Et anbefalt billån gir deg muligheten til å finne fram til den beste renten og de beste vilkårene. Når du skal søke billån, er det lurt å ha flere tilbud å velge mellom. Har du flere lånetilbud å velge mellom, er det du som er sjefen! Det er konkurranse innen billån, som i de fleste andre bransjer, og det gir deg flere fortrinn som forbruker.

Har du et forhandlingsgrunnlag, er det ingenting i veien for at du ikke skal kunne finne lavest mulig rente på billånet ditt.

Scroll to top