Kredittkort til shopping

Kredittkort til shopping

Trenger du kredittkort til shopping? Da har du flere spennende valgmuligheter. Vi forbinder kanskje kredittkort med nettopp shopping, og det er mange kredittkort med shopping-fordeler. Når du skal ha et kredittkort vil det alltid være lurt å sammenligne de ulike alternativene, fordi du kan spare mange penger og samtidig dra nytte av mange gode fordeler.

Kredittkort fordeler

Det er hard konkurranse om kunder og det er en fordel for forbrukere. I kjølvannet av den harde konkurransen er det kommet mange gunstige fordelsprogrammer. Det gir deg mange gode fordeler når du bruker kredittkortet.

Det er mange fordeler å velge mellom:

  • «Reward»-program hvor du får rabatter hver gang du bruker kortet på utvalgte butikker.
  • Faste rabatter.
  • Månedsrabatter i noen utvalgte bransjer.
  • Bonus på varekjøp.
  • Valgfrie rabatter.
  • Cash-back bonus
  • Rabatter på bensinkjøp.
  • Gebyrfrie varekjøp.
  • Bonuspoeng du kan bruke på reiser.
  • Og mye mer.

Sammenlign kredittkort og finn det kortet med de beste fordelene for akkurat deg!

Fordeler shopping på kreditt

Hvis du er ute etter et kredittkort til shopping kan du dra nytte av å sammenligne de ulike fordelene. Da kan du finne et kredittkort som passer til deg og ditt bruk. Det er mange fordeler å velge mellom (som du ser i listen over) og det er ikke alle fordeler som passer for alle. Hvis du planlegger å bruke kortet på jevnlig basis, er det mange penger å spare og da er det viktig du har det riktige kortet.

Hvis ditt primære bruk er å bruke kredittkortet til shopping vil det være en enkel oppgave for deg å finne et passende kort – rett og slett fordi det er så mange å velge mellom!

Du skal bare bestemme deg for om du vil ha rabatter på shopping, cash-back bonus, bonuspoeng eller hva du tenker er det beste til forbruksmønsteret ditt.

Kredittkort til shopping

Kredittkort til shopping kan gi deg veldig mange gode rabatter. Når du bruker kortet er det lurt å vite hvilke butikker du får rabatt ved på forhånd. Du kan vanligvis logge inn hos kredittkortselskapet og få en oversikt over hvilke butikker som det gjelder. Her får du gjerne opplyst hvilke betingelser du har på kortet, hvor mye du har i resterende kreditt, regninger og all den informasjonen du trenger.

Det er mange kredittkort å velge mellom og det kan være en fordel å ha flere kredittkort. Du kan ha et kredittkort til shopping, et kredittkort til reise og et kredittkort til å kjøpe bensin med. Bruk kredittkortene smart og det er ofte en rentefri periode så det ikke behøver å koste deg noe i renter, hvis du betaler rettidig.

Hvordan søke

Du søker kredittkort til shopping hos det kredittkortselskapet du har pekt deg ut. Du kan sammenligne kredittkort til shopping for å få en oversikt over de enkelte fordelene tilknyttet det enkelte kortet. Når du har funnet et kredittkort som passer til ditt behov, kan du legge inn en søknad og avvente en godkjennelse. Når søknaden blir godkjent vil du få kredittkortet tilsendt i posten og du kan benytte deg av kreditten og fordelene med en gang.

Det kan være en fordel å søke på flere kredittkort samtidig, fordi du da vet hvilke kredittkort du får godkjent og kan velge et kredittkort som passer for deg. Har du behov for flere kredittkort så bør ikke dette være et problem heller. Sett deg godt inn i betingelsene og ha smart kort-vett. Da slipper du ubehagelige overraskelser og kan benytte deg av all de gode fordelene du får ved shopping.

Kredittkort til shopping er veldig populært blant oss nordmenn og du kan enkelt finne et kort ved å sammenligne de ulike tilbud på markedet.

Scroll to top