Sammenlign billån

Sammenlign billån – spar penger!

Sammenlign billån og spar penger. Hvis du er på utkikk etter billån er du ikke alene. Billån uten sikkerhet gir deg muligheten til å få finansiert drømmebilen effektivt og uten de store hindringene. Legger du inn en søknad på billån på nett, slipper du å møte opp i banken og gå gjennom en tidkrevende prosess. Det er mange lånutbydere å velge mellom og det kan være greit å vite hvor du skal begynne.

Sammenlign billån – til lavest mulig rente

Hvis du trenger et billån, kan du enten finne et dedikert billån hvor kredittselskapet har en sikkerhet i bilen din, hvor du kan delfinansiere eller fullfinansiere bilkjøpet ditt. Det er enkelte billån du kan få til en god og konkurransedyktig rente og det kan lønne seg å sammenligne billån for å oppnå en billig pris. Her får du eksempler på hvem og hvor mye det vil koste deg med et billån finansiert av et kredittselskap:

Santander – Tilbyr finansiering av bilen. Santander, er en velkjent aktør på markedet og har tatt over for GE Bank på billån. Santander tilbyr også forbrukslån og et attraktivt kredittkort.

Priseksempel billån: 3,90 % nom./5,64 % eff. Egenkapital 35 % Lånebeløp 150.000,- o/5 år. Etableringsgebyr kr 1.900,- Totalkostnad kr 172.045,-

Eminentor – gir deg muligheten til å låne til bruktbil uten å ha pant i bilen. Eminentor tar kontakt med et stort utvalg av banker og kredittselskaper. Da slipper du å gjøre jobben selv og de vil forhandle frem best mulig pris på ditt neste lån.

 Pris eksempel bil: 65 000 kr o/5 år er beregnet ut fra en eksempelrente på 6,99%. Etabl.geb 950 kr.
Totalt 91 368 kr.Eff.rente 8,69%.

Centum finans – har forbrukslån til en konkurransedyktig pris! Centum finans har holdt på siden 1999 og kan tilby en veldig god rente på billån (fra 3,85%).

Renteeksempel bil: Eff. rente 7,0 %, 150 000,- o/5 år, etabl.geb. 2 250,-. 
Totalt 177 281,-

Dette er bare et utvalg av alle aktørene på markedet og det kan være du finner bedre tilbud andre steder. Sammenlign gjerne forbrukslån for å se om du kan finne en konkurransedyktig pris på ditt neste lån.

Billån og forbrukslån til bil

Mange av kredittselskapene som markedsfører billån tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet. Et forbrukslån vil ha en høyere rente, men fordelen er, at du skal ikke stille bilen din i pant og du kan bruke lånet på den bilen du vil ha.
Forbrukslån til bil gir deg mange fordeler, fordi det er tidsbesparende og du slipper å bruke din ordinære bank. Det kan være mange grunner til at du ikke vil bruke din vanlige bank og da kan det være greit med alternativer. Det er mange kredittselskaper å velge mellom, som tilbyr billån eller forbrukslån til bil. Det lønner seg å sammenligne de ulike tilbud og send gjerne flere søknader. Har du flere søknader ute, kan du selv velge hvilket lån som passer best for deg.

Spar tid og penger – sammenlign billån!

Det lønner seg å bruke litt ekstra tid på å sammenligne billån eller forbrukslån til bil. Det er mange penger å spare på å finne den laveste renten. Omkostninger og andre utgifter, vil også spille inn på totalutgiftene. Når du skal sammenligne lån kan et være en fordel å se på effektiv rente. Den effektive renten gir deg en pekepinn på hvor mye et lån vil koste deg, når alle utgifter er tatt med i regnestykket.
Sammenlign billån på en sammenligningsside, slik at du får en unik tidsbesparelse, fordi du slipper å gjøre jobben selv. Det vil ta deg lang tid å gjennomgå alle tilbud som er på markedet, og selv om du bare finner et utvalg her på siden, får du flere valgmuligheter på et sted. Velger du å sende inn en søknad vil hele prosessen være unnagjort på kort tid. Derfor, kan det være en god idé å sende ut flere søknader samtidig. Har du flere søknader ute kan du velge det billån eller forbrukslån som passer din økonomi og hvor feit lommebok du vil ha.

Scroll to top