Open post
Kredittkort til shopping

Kredittkort til shopping

Trenger du kredittkort til shopping? Da har du flere spennende valgmuligheter. Vi forbinder kanskje kredittkort med nettopp shopping, og det er mange kredittkort med shopping-fordeler. Når du skal ha et kredittkort vil det alltid være lurt å sammenligne de ulike alternativene, fordi du kan spare mange penger og samtidig dra nytte av mange gode fordeler.

Kredittkort fordeler

Det er hard konkurranse om kunder og det er en fordel for forbrukere. I kjølvannet av den harde konkurransen er det kommet mange gunstige fordelsprogrammer. Det gir deg mange gode fordeler når du bruker kredittkortet.

Det er mange fordeler å velge mellom:

  • «Reward»-program hvor du får rabatter hver gang du bruker kortet på utvalgte butikker.
  • Faste rabatter.
  • Månedsrabatter i noen utvalgte bransjer.
  • Bonus på varekjøp.
  • Valgfrie rabatter.
  • Cash-back bonus
  • Rabatter på bensinkjøp.
  • Gebyrfrie varekjøp.
  • Bonuspoeng du kan bruke på reiser.
  • Og mye mer.

Sammenlign kredittkort og finn det kortet med de beste fordelene for akkurat deg!

Fordeler shopping på kreditt

Hvis du er ute etter et kredittkort til shopping kan du dra nytte av å sammenligne de ulike fordelene. Da kan du finne et kredittkort som passer til deg og ditt bruk. Det er mange fordeler å velge mellom (som du ser i listen over) og det er ikke alle fordeler som passer for alle. Hvis du planlegger å bruke kortet på jevnlig basis, er det mange penger å spare og da er det viktig du har det riktige kortet.

Hvis ditt primære bruk er å bruke kredittkortet til shopping vil det være en enkel oppgave for deg å finne et passende kort – rett og slett fordi det er så mange å velge mellom!

Du skal bare bestemme deg for om du vil ha rabatter på shopping, cash-back bonus, bonuspoeng eller hva du tenker er det beste til forbruksmønsteret ditt.

Kredittkort til shopping

Kredittkort til shopping kan gi deg veldig mange gode rabatter. Når du bruker kortet er det lurt å vite hvilke butikker du får rabatt ved på forhånd. Du kan vanligvis logge inn hos kredittkortselskapet og få en oversikt over hvilke butikker som det gjelder. Her får du gjerne opplyst hvilke betingelser du har på kortet, hvor mye du har i resterende kreditt, regninger og all den informasjonen du trenger.

Det er mange kredittkort å velge mellom og det kan være en fordel å ha flere kredittkort. Du kan ha et kredittkort til shopping, et kredittkort til reise og et kredittkort til å kjøpe bensin med. Bruk kredittkortene smart og det er ofte en rentefri periode så det ikke behøver å koste deg noe i renter, hvis du betaler rettidig.

Hvordan søke

Du søker kredittkort til shopping hos det kredittkortselskapet du har pekt deg ut. Du kan sammenligne kredittkort til shopping for å få en oversikt over de enkelte fordelene tilknyttet det enkelte kortet. Når du har funnet et kredittkort som passer til ditt behov, kan du legge inn en søknad og avvente en godkjennelse. Når søknaden blir godkjent vil du få kredittkortet tilsendt i posten og du kan benytte deg av kreditten og fordelene med en gang.

Det kan være en fordel å søke på flere kredittkort samtidig, fordi du da vet hvilke kredittkort du får godkjent og kan velge et kredittkort som passer for deg. Har du behov for flere kredittkort så bør ikke dette være et problem heller. Sett deg godt inn i betingelsene og ha smart kort-vett. Da slipper du ubehagelige overraskelser og kan benytte deg av all de gode fordelene du får ved shopping.

Kredittkort til shopping er veldig populært blant oss nordmenn og du kan enkelt finne et kort ved å sammenligne de ulike tilbud på markedet.

Open post
Flere kredittkort

Flere kredittkort gir deg flere fordeler

Flere kredittkort kan gi deg flere fordeler. Ja, du leste riktig. Du får flere fordeler, fordi du får tilgang til flere fordelsprogrammer, og bruker du kortene fornuftig behøver det ikke å koste deg noe heller. Kredittselskapene har stor konkurranse for å kapre kunder. Dette har gjort, at det er kommet en del gode tilbud på markedet. Et eksempel på dette er gebyrfrie kort, rentefrie perioder, cash-back bonus, rabatter på reise og bensin, og mye mer.

Hvorfor flere kredittkort?

Som vi skal prøve å forklare senere i artikkelen, er det mange fordeler med å ha flere kredittkort. Skal du ha flere kredittkort, betinger dette selvfølgelig at du har en sunn økonomi og stålkontroll på bruken av kortene. Da slipper du å havne i luksusfella og du kan dra nytte av alle fordelene du får. Sammenlign kredittkort og få mest mulig ut av hver sparte krone!

Gebyrfrie kredittkort

Veldig mange kredittkort er gebyrfrie. Et gebyrfritt kredittkort er som regel gratis å ha, men det koster når du bruker av kreditten din. Ofte, vil du ikke belastet for å bruke kortet når du handler i butikken eller hvis du gjør kontantuttak.

Hvilke betingelser som gjelder kan variere veldig og du bør sette deg inn i hvilke som gjelder for ditt kredittkort, før du bruker det. Er du oppmerksom på hva som koster penger, og hva som er gebyrfritt, kan du spare penger!

Har du flere kredittkort behøver det ikke å koste deg ekstra, hvis du ikke benytter deg av kreditten eller betaler tilbake før den rentefrie perioden løper ut.

Rentefrie perioder

Du kan få rentefrie perioder når du benytter deg av kredittkortet – dette gjelder i hvert fall mange kredittselskaper. Har du muligheten til å handle på kreditt og betale på rentene senere, vil du med god planlegging utnytte fordelene i kredittkortet, uten at det koster deg noe.

En rentefri periode på kredittkort(ene) kan være et nyttig verktøy i hverdagen: Det er viktig at du har kontroll over utgifter og ikke mister kontrollen. Da forsvinner vitsen med å ha flere kredittkort for å utnytte fordelene.

Cash-back bonus og rabatter

Du kan få cash-back bonus når du bruker kredittkortet. Andre tilbyr rabatter på kjøp i butikk, reise, bensin og mye mer. Finn et kredittkort som passer forbruket ditt og her kommer poenget med å ha flere kredittkort. Har du flere kredittkort kan du utnytte fordeler, etter forbruksmønsteret ditt. Du kan bruke et kort til fylle bensin med, et kort til reise og et tredje når du er på shopping.

Flere kredittkort og sunt kortbruk

Har du flere kredittkort vil det innebære en risiko. Prøv å betal inn benyttet kreditt så raskt som mulig. Da kan du helt slippe renteutgifter og du slipper å betale på dyre renter. Vær fornuftig og bruk kreditt etter evne!

Scroll to top