Credits Gold VISA

Søk her

Kredittbeløp kr. 10 000 o/12 mnd. effektiv rente 21,85%, totalt kr. 11 112 NOK.

Aldersgrense18 år
KredittgrenseKr 100 000
Effektiv rente21.85%
Rentefritak43 dager
Varekjøpkr 0
Uttak innenlandsKr 0
Uttak utenlandsKr 0 + 1.75%
ReiseforsikringJa

Credits Gold Visa er et kredittkort med mange flere fordeler enn søsterkortet Credits Blue VISA. Med en maksimumsgrense på 100.000 kroner i kreditt, er dette absolutt et kredittkort å legge merke til. Selv om du ikke får så mange fordeler, som noen andre kredittkort har, veies dette opp med den relativt lave, effektive renten, som står seg i forhold til mange av de andre kredittkortene du kan velge mellom.

Det som gjør dette kortet til en favoritt blant noen, er at du ikke har uttaksgebyr på minibankuttak i utlandet. Du får også en reiseforsikring med på kjøpet, som leveres av det anerkjente forsikringsselskapet Gouda. For at reiseforsikringen skal gjelde, er det viktig du betaler minst halvparten av reiseutgiftene med kredittkortet.

Reiseforsikring fra Gouda

BB Bank, som utsteder Credits Gold VISA, har en partneravtale med forsikringsselskapet Gouda. Gouda er et forsikringsselskap som eies av Gjensidige, og er et selskap med stor markedsandel innenfor feriereiser til utlandet. Du får dekket deg inn mot eventuell sykdom, ulykker og andre uforutsette hendelser på reisen, som inkluderer egenandel på leiebil og eventuelt om du må avbryte reisen av diverse årsaker. Forsikringen gjelder for deg og familien eller et reisefølge på inntil tre personer.

Reiseforsikringen viser muskler i det øyeblikket du trenger den. Du har en ubegrenset dekning på reisegods og sykdom. Blir bagasjen forsinket vil du få dekket inn kostandene dine etter bare fire timer. Videre har du hele 300.000 kroner å dekke inn eventuelle utgifter i forbindelse med avbestilling av en reise så lenge du har en gyldig grunn til det.

Uansett om du får deg dette kredittkortet, eller andre kredittkort med reiseforsikring, er det viktig å ha dette. I noen land kan regningen for sykehusopphold, rettshjelp og andre utgifter, bli skyhøye, og du kan risikere å komme hjem med milliongjeld, om du ikke har reiseforsikringen i orden. Det skal sies, at reiseforsikringen til Gouda har gode skussmål hvis vi leser andre kilder på nett, men du bør alltid sjekke vilkårene grundig før du reiser av sted på ferien, fordi da kan du i det minste unngå de store overraskelsene – når uhellet først er ute er det jo for sent.

Forsikring mot ID-tyveri er inkludert

ID-tyveri er noe bankene jobber frenetisk med å redusere antallet av, men du kan aldri være helt sikker. I vår digitale hverdag er det mange ganger på nett og ellers i livet, hvor du kan bli utsatt for ID-tyver. Svindlerne blir mer og mer sofistikerte, og du kan risikere å sitte med hundre tusener i gjeld og et evig opprydningsarbeid, om du ikke er forsikret mot dette.

Inkludert i kredittkortet til Credits Gold VISA er det en forsikring mot nettopp denne typen svindel, og den vil hjelpe deg med juridisk bistand og hva som ellers kreves for å rydde opp ved en eventuell svindel på grunn av ID tyveri.

Mulighet for betalingsforsikring

Videre tilbyr BB Bank en betalingsforsikring. Dette er en tilleggsforsikring, som du skal betale for, og den vil dekke deg inn om du skal miste arbeidet eller inntekten din ellers.

Betalingsforsikringen koster 9.1% av utestående beløp til enhver tid, som gjelder forbrukslån i hvert fall. Vi vil anbefale deg å ta kontakt med BB Bank direkte for å få en avklaring på hvor mye det vil koste for kredittkortet Credits Gold VISA.

Forsikringen gjelder om du blir arbeidsledig, permittert eller sykemeldt 100%. Dette skal være en ufrivillig situasjon du er kommet i, for at forsikringen skal gjelde, og denne vil da dekke alle eventuelle renter og avdrag i ett år. Dette gir deg en trygghet i hverdagen, som også gir deg god tid til å rydde opp i situasjonen. Forsikringen gjelder også ved sykehusinnleggelser og dødsfall, og kan dekke inn opptil 200.000 kroner av utestående fordringer du har hos BB Bank.

Credits Gold krav til søker

For å få innvilget en kredittkortsøknad er det noen krav som gjelder. For det første skal du være 18 år eller eldre, noe som er relativt lavt satt i forhold til mange andre aktører på markedet, og er et kort som nok vil passe mange grupper av samfunnet. Det være seg studenter, arbeidstakere og til en viss grad pensjonister.

Det er ikke noen absolutte krav til bruttoinntekt, men du kan ikke ha en gjeldsbyrde som overstiger fem ganger årsinntekt. Dette er et absolutt lovkrav som bankene må følge når de får nye kredittkortkunder. Økonomien din skal også tåle en renteøkning på 5%.

Credits Gold VISA har en kredittramme som går fra 30.000 kroner og opp til 100.000 kroner, og dette er en rimelig romslig kredittramme som de aller fleste uten særlig mye gjeld kan klare. I løpet av lånesøknaden vil det foretas en kredittvurdering av deg, som også inkluderer en helhetlig vurdering fra BB Bank sin side.

Til slutt er det et ufravikelig krav at du ikke har betalingsanmerkninger. Har du dette i første omgang, er det ikke tilrådelig å ta opp ny usikret gjeld her kan nok heller en refinansiering med sikkerhet i bolig være et alternativ for noen.

Lav effektiv rente

Credits Gold VISA har en relativt lav effektiv rente. Hvis vi skal tro andre kilder på nett, er faktisk dette kredittkortet ganske nær toppen av de billigste i det norske kredittkortmarkedet. Det i seg selv er en god grunn til å velge dette kredittkortet, hvis du først er ute etter et kredittkort. Det er også et totalt fravær av flere ulike gebyrer, noe som gjør Credits Gold til et rimelig, økonomisk og fornuftig valg.

Videre har du muligheten til å utsette betalingen i en angitt periode (43 dager) og i denne perioden løper det ikke renter. Akkurat denne biten er ikke så uvanlig og antallet dager er ganske nær det maksimale vi har sett på 50 dager.

Ingen uttaksgebyr i utlandet

Det som gjør Credits Gold til en favoritt blant reisende, er det totale fraværet av enkelte gebyrer. Og her tenker vi spesielt på uttaksgebyr i utlandet samt. Gebyrer når du bruker kortet i utlandet. Med Credits Gold VISA slipper du begge deler og kan trygt trekke kortet eller ta ut kontanter, uten at du behøver å bekymre deg for dyre gebyrer.

Godt alternativ til andre reisekort

Credits Gold VISA er et kort du kan regne med på reisen. Det er satt sammen pakke som gjør du får en knallgod forsikring, som dekker inn det meste, inkludert egenandelsforsikring (leiebil), reiseforsikring og a. Forsikringsselskapet Gouda er et forsikringsselskap med et godt rykte og så lenge du betaler reisen din med kortet er denne forsikringen aktiv.

Trygghet på reisen er viktig, og i den forbindelse kan også Credits Gold VISA være behjelpelig med nød-kontanter og nød-kort, om det skal være et særlig behov for dette.

Alt i alt er dette er kort hvor det er lagt stor vekt på at du skal føle deg trygg fra du reiser hjemmefra og til du kommer hjem igjen. Det eksisterer andre alternativer på markedet, som kan konkurrere med Credits Gold, men ser vi eksempelvis på Bank Norwegian Kredittkort. Er mye av fordelene knyttet opp mot at du flyr med Norwegian Air Shuttle ASA, og med Credits Gold slipper du denne tvungne forbindelsen. Og det er nettopp dette som gjør dette til et veldig godt alternativ til andre reisekort.

BB Bank – utsteder Credits Gold VISA

BB Bank er en bank som holder til i Bergen. De har en lang fartstid i det norske markedet og er nok en bank mange ikke forbinder med kredittkort, som det første, men det er kanskje ved å være i endring. Årsaken til dette, er at BB Bank i lang tid kun hadde forbrukslån uten sikkerhet i porteføljen, men mye tyder på at dette er ved å endre seg drastisk. Utbredelsen av Credits VISA serien av kredittkort er i et godt tempo og vi vil ikke bli overrasket om disse kredittkortene, og da særlig Gold-variasjonen, vil bli en sterkt konkurrent til de markedsledende kredittkort – men da skal det nok noen flere fordeler til!

Kredittbeløp kr. 10 000 o/12 mnd. effektiv rente 21,85%, totalt kr. 11 112 NOK.

Søk her

Hvordan ny teknologi kan forandre den finansielle verden

Teknologi og finansverden

Ny teknologi er noe vi alltid kan bruke, Ja, det er jo nettopp nyskapende ideer, som gjør at verden beveger seg fremover. I denne artikkelen skal vi se på hva vi kan forvente av ny teknologi i tiden fremover, og hvordan dette kan forandre den finansielle verden, som vi kjenner den. Kryptovaluta – kjenner vi allerede godt Bitcoin var starten på noe nytt. Og det kan vi trygt si, i … Les mer

E-lommeboken MuchBetter

Much Better E-lommebok

E-lommebøker er elektroniske lommebøker hvor du kan foreta både innskudd og uttak. Dersom du har sikkerhet som førsteprioritet og er skeptisk til å legge igjen for mye informasjon og spor på nettet, er en e-lommebok det perfekte alternativet for deg. Målet om å være MuchBetter Det er mange ulike e-lommebøker å velge mellom, og en av de nyeste er den prisbelønte betalingsappen MuchBetter, som så dagens lys i 2019. De kommer … Les mer

Engelsk fotball – godt forplantet i det norske sportsmiljøet

Fotball fantasy league

En ny fotballsesong nærmer seg med stormskritt for Premier League i England. Den engelske toppdivisjonen, som går for å være verdens mest populære sportsliga, er snart klar for å sparke ball igjen. Nordmenn er som kjent ihuga tilhengere av engelsk fotball, og mange kommer til å sitte klistret til TV-en. Noen kommer imidlertid til å oppfylle drømmen om å oppleve en kamp live på stadion i England.  Engelsk fotball har … Les mer

Bli kvitt gjeld på 1,2…5

bli gjeldfri og nyt livet

Har du mye gjeld? Da skal du ikke fortvile, det er mulig å komme ut av den onde spiralen, og ta kontroll over økonomien din igjen. Dette krever du tar noen grep, som kan være inngripende, men som i siste ende vil få deg ut av gjelda. Her har vi listet opp fem punkter, som hjelper deg på vei mot en gjeldfri hverdag.  1. Få oversikt  Det aller viktigste du gjør, for å komme … Les mer

Neteller og Skrill – noen forskjeller mellom disse pengeoverføringstjenestene

Skrill og neteller

Pengeoverføring har kommet en lang vei. I dag kan man enkelt og med noen klikk sende penger til andre som sitter i andre deler av veien, uten å måtte gå i banken, eller kan betale på nett uten bruk av bankkort. Det takket være nyere teknologi. Med dette har det også dukket opp mange tilbydere av nettopp digital pengeoverføring. To av disse er Neteller og Skrill, som begge har vært … Les mer

Bitcoin – et investeringobjekt med potensiale

Investere i bitcoin?

Bitcoin er en form for digital valuta, og uten at vi skal gå helt inn på det tekniske bak, er det en desentralisert valuta, som raskt (og da mener vi raskt) ble enormt populær. Og mange ble rike på et blunk. Faktisk, er en av Danmarks rikeste en nyrik milliardær på nettopp Bitcoin. Dette har selvfølgelig trukket til seg profesjonelle «minere» (som bruker datakraft til å skape mer Bitcoin) og … Les mer

Låne penger til aksjer

Låne penger til aksjer?

Noen ganger kan du kommer over aksjetips som lover gull og grønne skoger. Da kan det være greit å ha litt ekstra sparepenger som du kan kjøpe aksjer for. Men, noen ganger har man ikke penger til overs. Er det da mulig å låne penger til aksjer, og hvor risikabelt er det? Hvordan låne penger til aksjeinvestering Det er flere måter å låne penger til investering, og de ulike metodene … Les mer

Vipps opplever sterk økning

nordmenn på ferie i norge

I Norge har Vipps virkelig slått an. Det viser seg, at koronaen også endrer måten vi handler på. Vipps opplyser på sine nettsider det er en økning på hele 45%, i forhold til samme periode I fjor. De tok for seg antall ganger vi vippset i juli 2019 og juli 2020, og tallene overrasker kanskje ikke, men er ikke desto mindre oppsiktsvekkende.  Nordmenn valgte ferie på norsk i år  En god forklaring på denne dramatiske økningen, er … Les mer

Mer forbrukslån? Hvorfor ikke vurdere en refinansiering heller

Tid for plan B

Forbrukslån, og andre smålån, er populært – så populært at myndighetene måtte sette ned foten, fordi antallet usikrede lån faktisk hadde potensial til å velte hele den norske økonomien. Det er kanskje satt litt på spissen, men sannheten er nok ikke så alt for langt unna. Uansett, nå har lånemarkedet blitt gjennomregulert og skal vi tro tallene, er det færre og færre som tar opp forholdsvis store lån. Men for de som … Les mer

Beste Kredittkort 2020

Beste Kredittkort 2020

Det er en vanskelig kamp om toppen. Hva som er de beste kredittkort I 2020 er utrolig vanskelig å avgjøre, fordi det er mange ulike aktører på markedet og hver især har sine fordeler og ulemper. Men, det er et par kredittkort som stikker seg ut allikevel.   Vi kan først som sist få på banen, at ingen på listen vil inkludere kredittkort fra ordinære banker, rett og slett fordi du nesten … Les mer