Komplett Bank Kredittkort

Søk her

Eff.rente 24,2%, 12 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 468, totalt: 13 468.

Aldersgrense20 år
KredittgrenseKr 100 000
Effektiv rente24.2%
Rentefritak50 dager
Varekjøpkr 0
Uttak innenlandsKr 0
Uttak utenlandsKr 0 + 1.75%
ReiseforsikringJa

Komplett Bank Kredittkort leveres som et MasterCard og har mange fordeler forsikringer, og inntil 100.000 kroner i maksimum kreditt. Passer bra til hverdagsbruk og er et kredittkort, som får høye rangeringer på diverse kredittkorttester. Med Komplett Bank Kredittkort er du godt dekket inn på reisen og her hjemme, og du har nok av rabatter å velge mellom. Det hjelper godt på, at Komplett Bank også driver en av Norges største nettbutikker innen detaljhandel, og naturlig nok vil dette gjenspeiles i fordelene du får.

Kredittrammen går så lavt ned som 5.000 kroner, noe som gir deg veldig stor fleksibilitet, om du vil ha flere kredittkort, og det er et kort som nok vil passe til så vel studenter som godt voksne pensjonister – og alle midt imellom. Dette er et nemlig et allsidig kort, som til en viss grad gir deg størst fordeler om du bruker kortet der Komplett ellers har eierinteresser, men du får greie rabatter og andre bonusordninger der du ellers bruker kortet.

Komplett MasterCard – krav til søker

Når du sender inn en søknad til Komplett bank vil de foreta en kredittvurdering av deg. Her vil alle offentlige opplysninger gjennomgås samt de du selv sender inn. Deretter vil eventuelt søknaden godkjennes før du får kredittkortet tilsendt via post.

Du skal være minst 20 år og du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger. Dette er generelle krav som gjelder alle.

Videre, er det også myndighetskravene som gjelder alle usikrede lån. Dette vil si, at du ikke kan ha en gjeld som tilsvarer fem ganger den årlige bruttoinntekten din. Økonomien din skal, i tillegg, være såpass robust at du klarer en renteøkning på fem prosentpoeng.

Fordeler og rabatter med Komplett MasterCard

Komplett Bank MasterCard har flere fordeler, som shopping, forsikringer, betalingsutsettelse og større for diverse online betalingsløsninger (ApplePay og GooglePay).

Du får 4% i bonus på alt du handler på nettbutikkene Komplett.no og Blush.no. Førstnevnte er i all hovedsak en elektronikkbutikk med stort fokus på datamaskiner, mens Blush er en nettbutikk som selger sminke og andre skjønnhetsprodukter. Det er nok et strategisk valg, at du får rabatt på begge, og ikke konsekvent kun en av dem, fordi det gjør kredittkortet et par hakk mer folkelig og relevant for flere. Canica AS har store eierandeler i Komplettgruppen og Blush, som også forklarer hvorfor det er nettopp her du får rabatter.

Men det er ikke bare der du får rabatter. Med dette kredittkortet får du også 2% bonus på absolutt all netthandel. Hver forhandler har en egen bransjekode, som automatisk vil gjøre du får denne rabatten. På alle andre kjøp, uansett hva det er, så får du 1% i bonus.

Bonuspengene kan du bruke på nevnte Komplett nettbutikken, men du har også muligheten til å ta ut pengene i kontanter, om ønskelig.

Flere forsikringer inkludert

Inkludert i kortet vil du ha flere forsikringer, som gir deg en tryggere hverdag – i hvert fall økonomisk sett. Du får en reiseforsikring, avbestillingsforsikring og en ID tyveriforsikring.

Reiseforsikringen er levert av Gouda, som er en velkjent aktør innen denne typen forsikringer, men også andre kredittkort. Eksempelvis har Credits Gold også en reiseforsikring levert av Gouda. Denne dekker inn forsinket bagasje, tyveri, tap av kontanter, reisedokumenter og mye mer. Egenandelsforsikring hvis det skjer en ulykke med leiebilen og reiseulykke tas også med.

Avbestillingsforsikringen dekker inn inntil 300.000 kroner, og dekker både deg og reisefølget, sammen med diverse dekninger på grunn av forsinkelser. Alt i alt en meget omfattende forsikring, som dekker inn det meste.

Blir identiteten din stjålet, er du forsikret med dette kredittkortet. Samarbeidende forsikringsselskap er BNP Paribas – en kjent aktør i dette segmentet. ID-tyveriforsikringen gjør du får dekket inn eventuelle kostnader, som kan inkludere juridisk bistand og rådgivning.

En kjøsforsikring får du attpåtil inkludert. Denne dekker deg inn i 90 dager, etter at du har foretatt et kjøp, om du skulle bli utsatt for tyveri eller hvis varen blir skadet under frakt. Denne dekker inntil 25.000 kroner per gang, og høyest 50.000 kroner totalt.

Som du ser, er det mange forsikringer inkludert, og enkeltvis kan disse koste noen hundre kroner ekstra i måneden.

Veldig lang betalingsutsettelse!

En av de store fordelene med Komplett Bank Kredittkort, er at du kan utsette betalingen i hele 9 måneder. Dette gir deg en fantastisk fleksibilitet og gir deg nok av tid til å få betalt ned utestående kreditt.

Det er selvfølgelig anbefalt å få betalt ned så fort som mulig, fordi det løper renter i hele perioden (minus de 45 rentefrie dagene) og det koster ekstra hver måned. Utover dette gir en betalingsutsettelse en fleksibel hverdag hvor du kan planlegge etter økonomisk råderom.

Rentefrie dager som gir fleksibilitet

De fleste kredittkort i markedet i dag har rentefrie dager, og dette er ikke noe nytt, men det er like fullt en fordel med Komplett sitt kredittkort. Du vil ha 45 dager, fra kjøpstidspunkt, til det begynner å løpe renter på benyttet kreditt. Er du flink til å betale for deg innenfor denne perioden, er dette i prinsippet en gratis kreditt (såfremt det ikke er andre gebyrer) og en av fordelene med kredittkort generelt. I tillegg slipper du gebyrer på minibankuttak både her hjemme og i utlandet. Det eneste du skal påregne er et valutapåslag på 1.75%.

Komplett Bank – forbrukslån og kredittkort

Komplett Bank, som står bak Komplett MasterCard, tilbyr også forbrukslån til privatpersoner. I tillegg finner du diverse forsikringer, handlekonto, refinansiering og spareproduker, i utvalget av banktjenester de har å tilby. En moderne bank, som egentlig bare mangler å tilby lønnskonto og boliglån, for å være helt komplett – men det vil ikke overraske om dette også kommer på et tidspunkt. Komplett Bank er en av bankene med størst vekst, noe som kan forklares med den store tilstedeværelsen flaggskipet Komplettgruppen ellers har på det norske markedet for netthandel

Komplett Kredittkort understøtter også kontaktløs betaling og digitale lommebøker.

Eff.rente 24,2%, 12 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 468, totalt: 13 468.

Søk her

E-lommeboken MuchBetter

Much Better E-lommebok

E-lommebøker er elektroniske lommebøker hvor du kan foreta både innskudd og uttak. Dersom du har sikkerhet som førsteprioritet og er skeptisk til å legge igjen for mye informasjon og spor på nettet, er en e-lommebok det perfekte alternativet for deg. Målet om å være MuchBetter Det er mange ulike e-lommebøker å velge mellom, og en av de nyeste er den prisbelønte betalingsappen MuchBetter, som så dagens lys i 2019. De kommer … Les mer

Engelsk fotball – godt forplantet i det norske sportsmiljøet

Fotball fantasy league

En ny fotballsesong nærmer seg med stormskritt for Premier League i England. Den engelske toppdivisjonen, som går for å være verdens mest populære sportsliga, er snart klar for å sparke ball igjen. Nordmenn er som kjent ihuga tilhengere av engelsk fotball, og mange kommer til å sitte klistret til TV-en. Noen kommer imidlertid til å oppfylle drømmen om å oppleve en kamp live på stadion i England.  Engelsk fotball har … Les mer

Bli kvitt gjeld på 1,2…5

bli gjeldfri og nyt livet

Har du mye gjeld? Da skal du ikke fortvile, det er mulig å komme ut av den onde spiralen, og ta kontroll over økonomien din igjen. Dette krever du tar noen grep, som kan være inngripende, men som i siste ende vil få deg ut av gjelda. Her har vi listet opp fem punkter, som hjelper deg på vei mot en gjeldfri hverdag.  1. Få oversikt  Det aller viktigste du gjør, for å komme … Les mer

Neteller og Skrill – noen forskjeller mellom disse pengeoverføringstjenestene

Skrill og neteller

Pengeoverføring har kommet en lang vei. I dag kan man enkelt og med noen klikk sende penger til andre som sitter i andre deler av veien, uten å måtte gå i banken, eller kan betale på nett uten bruk av bankkort. Det takket være nyere teknologi. Med dette har det også dukket opp mange tilbydere av nettopp digital pengeoverføring. To av disse er Neteller og Skrill, som begge har vært … Les mer

Bitcoin – et investeringobjekt med potensiale

Investere i bitcoin?

Bitcoin er en form for digital valuta, og uten at vi skal gå helt inn på det tekniske bak, er det en desentralisert valuta, som raskt (og da mener vi raskt) ble enormt populær. Og mange ble rike på et blunk. Faktisk, er en av Danmarks rikeste en nyrik milliardær på nettopp Bitcoin. Dette har selvfølgelig trukket til seg profesjonelle «minere» (som bruker datakraft til å skape mer Bitcoin) og … Les mer

Låne penger til aksjer

Låne penger til aksjer?

Noen ganger kan du kommer over aksjetips som lover gull og grønne skoger. Da kan det være greit å ha litt ekstra sparepenger som du kan kjøpe aksjer for. Men, noen ganger har man ikke penger til overs. Er det da mulig å låne penger til aksjer, og hvor risikabelt er det? Hvordan låne penger til aksjeinvestering Det er flere måter å låne penger til investering, og de ulike metodene … Les mer

Vipps opplever sterk økning

nordmenn på ferie i norge

I Norge har Vipps virkelig slått an. Det viser seg, at koronaen også endrer måten vi handler på. Vipps opplyser på sine nettsider det er en økning på hele 45%, i forhold til samme periode I fjor. De tok for seg antall ganger vi vippset i juli 2019 og juli 2020, og tallene overrasker kanskje ikke, men er ikke desto mindre oppsiktsvekkende.  Nordmenn valgte ferie på norsk i år  En god forklaring på denne dramatiske økningen, er … Les mer

Mer forbrukslån? Hvorfor ikke vurdere en refinansiering heller

Tid for plan B

Forbrukslån, og andre smålån, er populært – så populært at myndighetene måtte sette ned foten, fordi antallet usikrede lån faktisk hadde potensial til å velte hele den norske økonomien. Det er kanskje satt litt på spissen, men sannheten er nok ikke så alt for langt unna. Uansett, nå har lånemarkedet blitt gjennomregulert og skal vi tro tallene, er det færre og færre som tar opp forholdsvis store lån. Men for de som … Les mer

Beste Kredittkort 2020

Beste Kredittkort 2020

Det er en vanskelig kamp om toppen. Hva som er de beste kredittkort I 2020 er utrolig vanskelig å avgjøre, fordi det er mange ulike aktører på markedet og hver især har sine fordeler og ulemper. Men, det er et par kredittkort som stikker seg ut allikevel.   Vi kan først som sist få på banen, at ingen på listen vil inkludere kredittkort fra ordinære banker, rett og slett fordi du nesten … Les mer

Yoga og investering

Yogateknikker

Ta med deg lærdom fra yogamatten og før det over til hvordan du betrakter penger, fordi dette kan tilføre en helt ny dimensjon til hvordan du tenker investeringer, penger og hva du tar med deg av erfaringer. Du kan ha alt i verden, ingen gjeld og ha en stabil økonomi men om du lever et liv fullt av stress, er konstant sliten og i det hele tatt lever et liv … Les mer