Manchester United Kredittkort

Søk her

Eff.rente 24,6 %, 35 000, - o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.

Aldersgrense20 år
KredittgrenseKr 100 000
Effektiv rente24.6%
Rentefritak50 dager
Varekjøpkr 0
Uttak innenlandsKr 40
Uttak utenlandsKr 40 + 1.75%
ReiseforsikringJa

Manchester United VISA kredittkort, er kortet for hardbarka supportere. Du får rabatter til kamper på Old Trafford, og det er nok av fordeler når du først er i Manchester. Inkludert i kortet er også en reiseforsikring – mer perfekt kan det ikke bli.

Dette er et kredittkort for spesielt interesserte, ingen tvil om det, og vi vil heller anbefale andre kredittkort, om du ikke regner med å reise over dammen på fotballkamp med det første. Til det er fordelene alt for snevre. På den andre siden, om du er en ihuga supporter skal du lete lenge etter et kredittkort som er like skreddersydd som dette. Manchester Uniteds VISA kan du videre bruke i hele verden og kredittkortet er unikt i sitt slag – i hvert fall her hjemme i Norge.

Du kan få en kreditt fra så lavt som 10.000 kroner og helt opp til 100.000 kroner, noe som gjør Manchester United kredittkort til et fleksibelt valg og genet som et tilleggskort.

Krav til søker

Eneste krav er at du kan navnet på spilleren som scoret mål i siste øyeblikk, når Manchester United spilte mot Benfica i Europacupen 1968, og sørget for at de røde djevlene stakk av med seieren. Neida, kravene er nok av en helt annen art – men kan du svaret? Det er selvfølgelig legendariske George Best!

De riktige kravene er:

  • Minste alder til søker er 20 år.
  • Ingen krav til inntekt.
  • Ingen betalingsanmerkninger.
  • Du må være norsk statsborger.
  • Ikke ha gjeld som overstiger 5 ganger bruttoinntekt.
  • Tåle en renteøkning på 5%.

Dette er forholdsvis enkle krav, og så lenge du oppfyller alle, er det bare å sende inn en søknad. Søknadsprosessen krever du har BankID.

Manchester United VISA fordeler

Det store salgsargumentet er fordelene du får med Manchester United VISA kredittkort. Forsikringene kan du lese mer om i neste punkt, men disse er også inkludert i fordelene. Utover forsikringer får du flust av rabatter, som vil gjøre en eventuell fotballreise mye billigere, og er ikke forbeholdt opplevelsen på stadion alene.

Du får blant annet rabatter på Megastore, Red Cafe, Old Trafford og diverse guidede turer samt museet tilknyttet stadion. Videre får du rabatt på medlemskap i supporterklubben og enda mer rabatt på den offisielle nettbutikken til Manchester United – United Direct.

Rabattene varierer etter hvor og hva, men ligger på 10-20% og er det rabatter i Manchester så må du vise frem kortet for at rabatten skal gjelde.

Det er også mulig å få avslag i prisen på billetter, men dette får du også gjennom supporterklubben. Det skal ikke mye fantasi til, for å forstå at du kan spare mange penger her, om du er en flittig supporter, som reiser ofte og mye på kamp i England.

I tillegg er det ganske kult å kunne vifte med sitt eget Manchester United kredittkort – det er ingen tvil om hvem du heier på i hvert fall!

Reise- og avbestillingsforsikring samt andre forsikringer er inkludert

Gode nyheter for de som pakker kofferten, Med Manchester United VISA får du blant annet reiseforsikring inkludert. Samme gjelder for en avbestillingsforsikring, som kan være nyttig om du av ulike årsaker blir nødt til å avbestille en dyr fotballtur. Og det er mange flere forsikringen som kan fås mot betaling.

Reiseforsikringen dekker inntil 3.000.000 i reiseansvar, 4.000 kroner for forsinket bagasje, 400.000 kroner for skadetilfelle på grunn av invaliditet og død – så du er godt dekket inn med denne reiseforsikringen. Videre vil avbestillingsforsikringen dekke inn inntil 40.000 kroner. Verd å merke, at reisen ikke kan overstige 21 dager og du må betale minst halvparten av reiseutgiftene med Manchester United Kredittkort, for at forsikringen skal gjelde.

Leier du bil på reisen vil du også få dekke inn eventuell egenandel ved ulykke. Denne forsikringen forutsetter at du har betalt hele leieforholdet med kortet.

Det er også noen forsikringer du kan ha mot en månedlig kostnad. Dette er ID-tyveriforsikring, advokatforsikring, helseforsikring og betalingsforsikring.

Forsikringene leveres av Codan Forsikring, HELP Forsikring, If Skadeforsikring og CNP Santander Insurance.

Eksepsjonelt kredittkort

Manchester United VISA er et eksepsjonelt kredittkort. Det er vel kun en enkelt eller to i Norge, som er i samme kategori, men neppe noen som kan tilby et like komplett kredittkort innenfor fotball-kredittkort.

Som nevnt innledningsvis: er du en supporter, reiser ofte på kamp og interesserer deg for fotballaget Manchester United, er det kun dette kredittkortet som gjelder. Vi vil si, det nok passer best som tilleggskort, fordi fordelene er begrenset til fotballaget og kretser rundt det, men du får også en skreddersydd pakke her.

Kredittkortfordelene er ganske gjennomtenkte også, siden du får muligheten til å få alle forsikringene med på kjøpet eler mot en månedlig kostnad. Advokatforsikringen koster eksempelvis 169 kroner per måned, mens betalingsforsikringen koster 1% av utestående beløp – smuler i forhold til tryggheten du får.

Intet årsgebyr i utgangspunktet

Manchester United VISA kredittkort er i utgangspunktet gratis å inneha siden det ikke er årsgebyr. Bruker du ikke kortet i løpet av en 12-måneders periode, vil det løpe et gebyr på 149 kroner, som vil trekkes løpende, men er ikke en kostnad om du benytter kortet en gang iblant i denne perioden.

Dy vil også ha inntil 50 dager rentefri kreditt, som gor deg en viss grad av fleksibilitet. Så lenge du ikke overtrekker kredittgrensen og får utnyttet rentefriheten, er Manchester-kortet et godt alternativ, som klarer seg bra prismessig, i forhold til andre kredittkort på markedet.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank står i kulissene her. De har tilbyr også andre kredittkort, billån, refinansiering, kontokreditt, forbrukslån og diverse andre former for usikret kreditt.

Santander er en godt kjent bank, både her hjemme og i utlandet, og er en bank som har fått godt fotfeste innenfor kredittkort og forbrukslån. Videre, tilbyr de spareprodukter og forsikringer. Dette er kanskje den mest komplette banken innfor dette segmentet, og er jo for så vidt det i utlandet (særs Spania) hvor du finner fysiske filialer også. I Norge har de kontorlokaler på Lysaker og driver banktjenester på nett.

Eff.rente 24,6 %, 35 000, - o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.

Søk her

E-lommeboken MuchBetter

Much Better E-lommebok

E-lommebøker er elektroniske lommebøker hvor du kan foreta både innskudd og uttak. Dersom du har sikkerhet som førsteprioritet og er skeptisk til å legge igjen for mye informasjon og spor på nettet, er en e-lommebok det perfekte alternativet for deg. Målet om å være MuchBetter Det er mange ulike e-lommebøker å velge mellom, og en av de nyeste er den prisbelønte betalingsappen MuchBetter, som så dagens lys i 2019. De kommer … Les mer

Engelsk fotball – godt forplantet i det norske sportsmiljøet

Fotball fantasy league

En ny fotballsesong nærmer seg med stormskritt for Premier League i England. Den engelske toppdivisjonen, som går for å være verdens mest populære sportsliga, er snart klar for å sparke ball igjen. Nordmenn er som kjent ihuga tilhengere av engelsk fotball, og mange kommer til å sitte klistret til TV-en. Noen kommer imidlertid til å oppfylle drømmen om å oppleve en kamp live på stadion i England.  Engelsk fotball har … Les mer

Bli kvitt gjeld på 1,2…5

bli gjeldfri og nyt livet

Har du mye gjeld? Da skal du ikke fortvile, det er mulig å komme ut av den onde spiralen, og ta kontroll over økonomien din igjen. Dette krever du tar noen grep, som kan være inngripende, men som i siste ende vil få deg ut av gjelda. Her har vi listet opp fem punkter, som hjelper deg på vei mot en gjeldfri hverdag.  1. Få oversikt  Det aller viktigste du gjør, for å komme … Les mer

Neteller og Skrill – noen forskjeller mellom disse pengeoverføringstjenestene

Skrill og neteller

Pengeoverføring har kommet en lang vei. I dag kan man enkelt og med noen klikk sende penger til andre som sitter i andre deler av veien, uten å måtte gå i banken, eller kan betale på nett uten bruk av bankkort. Det takket være nyere teknologi. Med dette har det også dukket opp mange tilbydere av nettopp digital pengeoverføring. To av disse er Neteller og Skrill, som begge har vært … Les mer

Bitcoin – et investeringobjekt med potensiale

Investere i bitcoin?

Bitcoin er en form for digital valuta, og uten at vi skal gå helt inn på det tekniske bak, er det en desentralisert valuta, som raskt (og da mener vi raskt) ble enormt populær. Og mange ble rike på et blunk. Faktisk, er en av Danmarks rikeste en nyrik milliardær på nettopp Bitcoin. Dette har selvfølgelig trukket til seg profesjonelle «minere» (som bruker datakraft til å skape mer Bitcoin) og … Les mer

Låne penger til aksjer

Låne penger til aksjer?

Noen ganger kan du kommer over aksjetips som lover gull og grønne skoger. Da kan det være greit å ha litt ekstra sparepenger som du kan kjøpe aksjer for. Men, noen ganger har man ikke penger til overs. Er det da mulig å låne penger til aksjer, og hvor risikabelt er det? Hvordan låne penger til aksjeinvestering Det er flere måter å låne penger til investering, og de ulike metodene … Les mer

Vipps opplever sterk økning

nordmenn på ferie i norge

I Norge har Vipps virkelig slått an. Det viser seg, at koronaen også endrer måten vi handler på. Vipps opplyser på sine nettsider det er en økning på hele 45%, i forhold til samme periode I fjor. De tok for seg antall ganger vi vippset i juli 2019 og juli 2020, og tallene overrasker kanskje ikke, men er ikke desto mindre oppsiktsvekkende.  Nordmenn valgte ferie på norsk i år  En god forklaring på denne dramatiske økningen, er … Les mer

Mer forbrukslån? Hvorfor ikke vurdere en refinansiering heller

Tid for plan B

Forbrukslån, og andre smålån, er populært – så populært at myndighetene måtte sette ned foten, fordi antallet usikrede lån faktisk hadde potensial til å velte hele den norske økonomien. Det er kanskje satt litt på spissen, men sannheten er nok ikke så alt for langt unna. Uansett, nå har lånemarkedet blitt gjennomregulert og skal vi tro tallene, er det færre og færre som tar opp forholdsvis store lån. Men for de som … Les mer

Beste Kredittkort 2020

Beste Kredittkort 2020

Det er en vanskelig kamp om toppen. Hva som er de beste kredittkort I 2020 er utrolig vanskelig å avgjøre, fordi det er mange ulike aktører på markedet og hver især har sine fordeler og ulemper. Men, det er et par kredittkort som stikker seg ut allikevel.   Vi kan først som sist få på banen, at ingen på listen vil inkludere kredittkort fra ordinære banker, rett og slett fordi du nesten … Les mer

Yoga og investering

Yogateknikker

Ta med deg lærdom fra yogamatten og før det over til hvordan du betrakter penger, fordi dette kan tilføre en helt ny dimensjon til hvordan du tenker investeringer, penger og hva du tar med deg av erfaringer. Du kan ha alt i verden, ingen gjeld og ha en stabil økonomi men om du lever et liv fullt av stress, er konstant sliten og i det hele tatt lever et liv … Les mer